Navigation
Log in
Latest topics
Who is online?
In total there are 9 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 9 Guests None
Most users ever online was 53 on Wed Jan 20, 2021 7:28 pm
Отсъствия
Domus Тenebrarum :: Начало :: Новини
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Отсъствия
До края на другата седмица.(важи за всичките ми герои)
Kenna de Valois- Ordinary
Удължавам до средата на Май.jean; wrote:Две седмици. Важи за всичките ми герои.
jean;- Princess
това са повече от месец (сметнати плюс двете седмици, който вече пусна), в който Розет като важен герой ще бъде нужна. особено след като висшите са в епицентъра на събитията. даваме ти още седмица.jean; wrote:Удължавам до средата на Май.jean; wrote:Две седмици. Важи за всичките ми герои.
the destiny- The Destiny
the destiny wrote:това са повече от месец (сметнати плюс двете седмици, който вече пусна), в който Розет като важен герой ще бъде нужна. особено след като висшите са в епицентъра на събитията. даваме ти още седмица.jean; wrote:Удължавам до средата на Май.jean; wrote:Две седмици. Важи за всичките ми герои.
Абсурдно е да ми казвате кога ще мога да пиша и колко време ще ми трябва. Щом съм предупредила за определен период, значи той няма да се промени с "даваме ти седмица" и ако е така, по-добре още сега ми освободете героите. Да не говорим, че сте отказвали да освободите и дадете ликове и герои на хора, които не бяха писали повече от месец (нужно ли е да конкретизирам с имена и случки?) и бяха предупредили уж на ЛС, че ще отсъстват и то с неопределена дата. Леко е несправедливо, не мислите ли? Няма да си губя времето и да обяснявам още, само ще кажа, че ми затвърдихте мнението от преди, което се надявах все пак да бъде променено.
Само последен приятелски съвет - следващия път, в който давате нареждания кой и кога да си влиза от героите, проверете си правописа първо.
Успех.
jean;- Princess
Екипът нямаше предвид да ти казва за колко време да отсъстваш, а само че ще пази важните ти герои още седмица. Това, че е имало и други потребители отсъстващи повече от месец е факт, но героите им не са били важни за сюжета както е главно Розет и е напълно нормално да се изисква повече активност от герои, с който се води сюжета на форума. Ако финалното ти решение е да освободим героите отсега - админите ще се съобразят с искането?

the destiny- The Destiny
Конкретните случаи, за които говоря по-горе са именно с важни герои. Пак ще попитам - има ли нужда да казвам имена?
От трите героя, които имам, два са важни и още веднъж много ясно ще подчертая, че до средата на май месец няма да мога да ги водя активно. Правете, каквото сметнете за добре с тази информация.
От трите героя, които имам, два са важни и още веднъж много ясно ще подчертая, че до средата на май месец няма да мога да ги водя активно. Правете, каквото сметнете за добре с тази информация.
jean;- Princess
не се чувствам добре тези дни и искам да си почина от лаптопа. пиша седмица, но се надявам да се върна по-рано
rikhaim.- Banished God
това не е тема за освобождаване не герои, както виждаш, но хубаво, готова си.

the legend- The Legend
Ще отсъствам до 15.06.
/важи и за другия ми герой.
/важи и за другия ми герой.
Ray Reeves- Ordinary
До 30.06 заради сесията. Важи за всичките ми герои.
Tristan Cane.- shadows
От утре до вторник <3
//важи и за останалите ми герои (:
//важи и за останалите ми герои (:
Zenn.- Royal
До края на месеца.
Важи за всичките ми герои.
Важи за всичките ми герои.
aaliyah- bad blood
my loves, уви ще липсвам до края на месеца, или ако влизам, ще е със занижена активност
Важи за всичките шизофрении <3
Важи за всичките шизофрении <3
.lotus- Ordinary
Изчезвам за две седмици, че сесията ме зове.
hex~- bad blood
Page 2 of 2 • 1, 2
Domus Тenebrarum :: Начало :: Новини
Page 2 of 2