Domus Тenebrarum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Navigation

Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there are 6 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 6 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 44 on Fri Sep 04, 2020 10:50 pm

Zachary Montgomery

Go down

Zachary Montgomery Empty Zachary Montgomery

Post by zachary// on Sat Mar 07, 2020 10:02 pm

Zachary Montgomery - 17 - Ordinary(Talking with animals) - Dylan Sprayberry
Zachary Montgomery DtyoIfTXvA6YmlfiIfOZ9Y-IoPLpqvKWCBpWNaCehqcbBK7rTogQBWEZneAFEnL1UrjX5Q8wjDhpe6322wItLujNJ638YwM0x8bGQdJwZv6BnC_nFw4nqMexQMUanlQpH8koKBEI8AmRnAD0

- Закъри, какво гледаш там? - майка му се провикна, докато гледаше как момчето беше се вторачило в езерото.

Първоначално Зак не я чу, но малко след това тя повтори името му, което накара момчето да се изправи бързо и да дотича до майка си. Беше първият ден, в който усети силата си. Беше малко странно, но беше прекрасно. Сещаше се за онова момиче, което си играеше с огъня и опърли косата си. Вероятно неговата дарба беше напълно безсмислена и не чак толкова опасна, но точно в този момент не мислеше толкова за това, колкото за думите на онази риба, която му казваше, че се страхува, че някой ще я схруска. И ако майка му не беше се решила да го повика, вероятно щеше да си поговори с рибата и да разбере как може да й помогне. В онези години беше просто едно малко и сладко момченце. Не беше заплаха. Дори беше прекалено мил. С времето всичко това се беше променило доста, времето си течеше, а Закъри не можеше да остане същото мило и добро момченце. Трябваше да стане част от Лагера, а там никой не харесваше доброто и милото, поне така мислеше Зак. Там трябваше да си здравеняк и да показваш силата си. Затова и се беше научил да бъде такъв. Беше по - силен, отколкото предполагаше. Беше и много по - ловък.

Имаше добро сърце. Но последно време него го криеше. Слагаше маската си на грубиянин, за да отблъсква хората от себе си. Нямаше нужда от тях, когато брат му беше наоколо. Само с него можеше да се държи, както си се държеше наистина. Ала това, че нямаше твърде много хора около него самия, не му пречеше, не го смущаваше. Имаше много малко хора, които можеха да бъдат наистина добра компания. А по - добре да бъде добра, отколкото да бъде просто някаква, без особено значение каква. Ако не беше по  вкуса му, по - добре да нямаше никого около него.

Лагерът беше добро място за него. Още преди да дойде тук, вече тренираше, защото искаше да бъде наистина добър. В началото не беше приел добре идеята, че трябва да иде на това място, но нещата се промениха доста бързо, когато осъзна, че това всъщност не беше чак толкова лоша идея. Даже никак даже. С времето започваше да мисли все по - напред в бъдещето и виждаше една причина да се бори, да бъде възможно най - добър. Славата и богатството не бяха, което наистина го вълнуваше, той просто искаше да докаже на себе си, че можеше да бъде добър в нещо, различно от това да говори с животни. Не обичаше особено дарбата си. Даже никак даже. При положението колко прекрасни бяха тези на другите. И все пак не можеше нищо да направи.

Затова щеше да се бие ...

... и също да говори с животните ...
zachary//
zachary//
Ordinary
Ordinary

Posts : 44
Join date : 2020-03-07

View user profile

Back to top Go down

Zachary Montgomery Empty Re: Zachary Montgomery

Post by the legend on Sun Mar 08, 2020 12:21 am


Accepted

добре дошъл в дома на нощта!
патрон - Талас.
екипът на domus tenebrarum ти пожелава много весели мигове
сред нас и приятно писане.


_________________

the legend
the legend
the legend
The Legend
The Legend

Posts : 227
Join date : 2019-12-18

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum