Domus Тenebrarum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Navigation

Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 44 on Fri Sep 04, 2020 10:50 pm

break those chains !

Go down

break those chains ! Empty break those chains !

Post by # bunny # on Wed Mar 25, 2020 7:05 pmTime Line


21y.o.Свикнала с живота в кралството и разбираща се с голяма част от момичетата, Бъни е истински щастлива. Докато старите демони от миналото не се завърнат. Преди по-малко от месец хората на Джефри я намират и отвеждат при него...

Местоположение: Няма информация;
Господар: формално - Джефри Сноу;
Статут: свободна;


20y.o.Живее с Лотус и видимо изглежда по-добре. Позволява си да се усмихва. Докато един ден не забелязва хора от обкръжението на Джефри. Параноята започва да я гони и тя бяга вечерта качвайки се на първият кораб потеглящ от земя без значение накъде. Щом разбират, че се е качила без позволение решават, че ще я продадат на някой от пазарите в Зредия. Известно време работи като готвач на кораба докато стигнат до земя - Итиус. След кратка разправия между нея и капитанът се намесва човек на кея забелязал всичко. Оказва се наследникът на Итиус, който я откупува, освобождава и прави прислужница в двореца.

Местоположение: Итиус;
Господар: формално - Джефри Сноу;
Статут: свободна;


19y.o.Времето минава и Бъни няма никакво желание или надежда да бяга. Служи покорно на Джефри и търпи всичко, което ѝ сервира. Един ден пътят ѝ случайно се пресича с този на най-добрият ѝ приятел - Лотус. Кара я да измислят план за бягството ѝ, но тя отказва. Дълго време не може да обеди да избяга, а страхът ѝ е прекалено голям, за да си го позволи. Затова момчето решава да действа въпреки това и една вечер, съставил идеалния план, успява да измъкне приятелката си въпреки нежеланието ѝ. Прекарват известно време заедно, в което Бъни на няколко пъти се опитва да се върне при Джефри, но Лотус успява да я задържи при себе си. Дълго време в началото Бъни не говори и отказва да го гледа в очите. Но времето лекува и в края на годината приятелката му му проговаря спирайки с глупавите опити да се върне.

Местоположение: Зредия;
Господар: формално - Джефри Сноу;
Статут: робиня;


18y.o.Покорно служи на Джефри.

Местоположение: Зредия;
Господар: Джефри Сноу;
Статут: лична играчка, робиня;


17y.o.Хърби пада тежко болен, а синът му се връща от служба пру краля. Поема нещата в свои ръце. Бъни се явява в тежест - едно гърло повече за хранене. Отново бива продадена на добра цена на човек на име Джефри Сноу, който превръща следващата година от живота ѝ в истински кошмар. Изтезава я без реална причина. Ползва дарбата си върху нея. Заключва я в изолация за няколко месеца оставяйки ѝ правото само на храна и вода. Месеци без човек при себе си, без занимание. Тя, четири стени и едно счупено легло. Това я пречупва. Превръща се в покорна и послушна робиня. В средата на годината се среща с Хелена Денси и след кратко пътешествие Бъни сама се връща при Джефри от страх какво би могъл да ѝ стори ако се опита да се крие и да бяга. Прекарва още месец в изолация и мъчителни болки причинени от дарбата му, което срутва напълно психиката ѝ и желанието ѝ за борба.

Местоположение: Зредия;
Господар: Джефри Сноу;
Статут: лична играчка, робиня;


16y.o.Бъни отслабва драстично. Нарочно пази част от белезите си на повърхността на кожата си, за да отблъсква мъжете дошли за вечерта. Още в началото на годината бива подарена на нисък, възрастен мъж с ведра усмивка. Не говори дълго време. Мъжът се грижи за нея. Държи се добре. Започва да работи в хана му. Дава ѝ голяма доза свобода. Купува ѝ хубави рокли. Научава я да чете и пише. Носи ѝ някои по-простички книги когато може. Момичето приема съдбата си. Работи покорно в ханът. Често пее и танцува, а възрастния мъж ѝ се радва. Третира я винаги с уважение и държи всеки да го прави. Пътищата ѝ с Лорсен отново се пресичат, вече казващ се Лотус. Ханчето започва да се превръща в малкото късче от Рая, което винаги ѝ е трябвало и тя иска вечно да остане там.

Местоположение: покрайнините на Зредия;
Господар: Хърби Крийк- ханджия;
Статут: помощница, робиня;


15y.o.Продължава да работи за Хенри. С група момичета започват да кроят планове за измъкване от бордея. Една вечер решават да действат. Три от седем момичета успяват да избягат. Две биват убити, а Бъни и последното са върнати. В схватката Бъни успява да издере очите на един от мъжете пуснати след тях да ги хване, а той се заклева да я убие в минутата, в която Хенри му го разреши. Прави живота ѝ още по-черен. Лишава я от дажби храна. Пуска едни от най-жестоките мъже за през вечерите ѝ. Самият той често я посещава.

Местоположение: централна Зредия;
Господар: Хенри - благородник;
Статут: наложница, робиня;


14y.o.Бъни бива продадена на непознат благородник държащ бордей. Така и не вижда лицето му, не знае името му, но всичко го наричат просто Хенри въпреки че отлично знаят, че това едва ли е истинското му име. Бъни бива бързо обучена и накарана да работи. Заради бурният ѝ нрав и склонността да създава проблеми непрекъснато бива наказвана редовно с бой или лишаване от храна.

Местоположение: централна Зредия;
Господар: Хенри - благородник;
Статут: наложница, робиня;


13y.o.Ханът на Бланка кипи от живот всяка вечер, а Бъни е помощната ръка, с която успява да се справя. Момичето сервира на клиентите, чисти след по-голяма час от тях. Покорна и спокойна.

Местоположение: централна Зредия;
Господар: Бланка Лийф - ханджийка;
Статут: слугиня, робиня;


12y.o.Успява да избяга от Робин. Всеки следващ лов малката изпробва различни начини за справяне с глупавите хрътки. Крие се на различни места. Оставя си различни помощни материали докато накрая не идва деня. Бъни се е научила да тича страшно бързо. Чака в корените на едно дърво с тежък камък в ръка. Премазва черепа на една хрътка и успява да осакати една от лапите на втората. Последствията за нея за десетина изпохапвания, няколко от които по-сериозни. Адреналина в кръвта ѝ ѝ дава нужното време, за да се отдалечи достатъчно преди Робин да я открие. Щом стига пределите на града вече е изтущена. Едва диша, а кръвта се стича по бледата ѝ кожа. Крие се в кокошарника на близка къща и губи съзнание. Събужда се от грубо разтърсване. Раните ѝ са превързани, а собственикът на домът я гледа враждено с вила в ръка. По желание на жена му момичето остава докато не се възстанови. Помага в следващия месец и половина с добитъка докато някой не докладва на Робин, къде я е видял. Семейството бива предупредно преди благородника да дойде и жената бърза да пусне момичето да избяга. Стар кон, сух хляб и чисти дрехи. Това е всичко, което момичето има в себе си. И все пак Робин я настига. Изгаря домът на семейството, а мъжът и жената са жестоко набити. Отново се озовава на пазара за роби. Получава новият си собственик - благородник от Мер. Запознава се със сина му - Лорсан Гастраата. Бързо стават приятели и момичето го приема за свой брат. Прекарва цяла година със семейството и е истински щастлива до деня, в който лорд Валдемар умира, а тя по стечение на обстоятелствата се озовава отведена отново в Зредия.

Местоположение: Мер;
Господар: Валдемар Гастраата - благородник;
Статут: слугиня, робиня;


11y.o.Рели умира получавайки сърдечен удар. Още преди погребението Фел е отведена от кредиторите на възрастният мъж. Оказва се, че през годините е натрупвал сериозни дългове, а притежанията му биват събрани. В това число и Фел. Отново на пазара за роби. Прекарва около седмица в тесните килии заключена с други роби докато висок, красив мъж с доволна усмивка не решава да купи нея и още няколко други. Лорд Робин Хийт е заклет ловджия, но освен дивеч има изкривеното хоби да пуска и хора. Всеки оцелял в колекцията му бе дадено животно и носеше името си. Първият лов Фел щом ѝ бива казано да бяга не отива далеч осъзнавайки, че би било невъзможно да избяга. Решава да се скрие надявайки се, че ще загубят следите ѝ и когато мине време ще има повече шанс да избяга. Греши. Хрътките я намират бързо, а Робин развеселено казва, че му напомня за страхливо зайче, което се крие, вместо да бяга. Дава ѝ името Бъни.

Местоположение: по-топлите части на Хогорд;
Господар: Робин Хийт - благородник;
Статут: плячка, робиня;


10y.o.Среща мила жена с руси къдрици и топъл глас. Жената ѝ обещава да ѝ помогне. Фел смята, че е намерила спасението не само на себе си, но на всички деца. Води я до импровизирания им дом. Три дни по-късно идват група груби мъже и залавят всички. Натоварват ги в каруци и се отправят към най-близкият пазар за роби. Децата биват старателно измити, облечени в малко по-прилични дрехи. Всяко получава свой нашийник и чифт окови. Фел бива продадена още първия ден неспособна да прикрие сините си кичури. Първата вечер в новия си дом взима остър нож и отрязва дългите кичури заприличвайки на момченце. Новият ѝ господар е лекар взел я, за да следи за чистотата на домът и кабинета му. Момичето в началото създава проблеми, но когато вижда, че човекът се държи добре с нея започва да слуша. Често се върти около него когато работи и не след дълго възрастният мъж започва да ѝ обяснява какво точно прави, как се прави правилно и подобни. Превръща се в нещо като негова ученичка.

Местоположение: границите на Зредия;
Господар: Рели Грин - лекар;
Статут: чистачка, робиня;


9y.o.Живее на улицата. Доста по-уверена. Научила се е да краде и да бяга бързо. Живее с група деца - сирачета, в изоставена къща в покрайнините на градчето. Делят си всичко. Къпят се в реката. Имат в съседство глутница кучета, която често ги пази, а децата им носят храна и им обръщат внимание. Разказват си страшни истории всеки път преди заспиване. Играят игри когато не са прекалено уморени или гладни.


8y.o.Майка ѝ умира от настинка. Фел седи до нея до последно. Тялото ѝ бива погребано в плитък гроб зад бордея. Господарят на бордея гони малката, като ѝ забранява да стъпва там. Не знае къде да отиде и какво да прави затова често се връща. Разбира се, той я хваща повечето пъти и следва бой. Често я заключва в тясна килия в скромното подземие на бордея. Фел живее предимно на улицата. Мръсна. Гладна. Изплашена. Не е на ясно как да се справи. Опитва се да краде. Моли за милостиня. Говори само с деца колкото нея или по-големи, защото помни ясно предупрежденията на майка си. В кралство като Зредия най-добре да седиш далеч от всички възрастни.


till
8y.o.Израства в бордея с майка си и другите леки момичета. Приемала е майка си за най-чистото нещо в живота си и я е обожавала. Винаги ѝ е помагала. Слушала е всичко, което ѝ бъде казано. На няколко пъти е яла бой от господарят на мястото, но главно се е пазела да не му се мярка пред очите. Противно на очакванията има щастливо детство там. По цял ден играе с децата в околността. Става добра приятелка с другите две-три деца живеещи в бордея и споделящи подобна на нейната съдба. Още от малка дарбата ѝ е на лице. Виолетовите ѝ очи и сините коси често плашат хората, затова и Фел полага страшно много усилия да задържи най-обикновеното от трите си лица.


birthЗачената в края на пролетта, родена в началото на зимата в Зредия. Майка ѝ е лека жена в бордей прекарала вечерта с благородник. Както повеляват правилата на бордея, бебето трябва да бъде убито в зародиш, но майка ѝ заобикаля правилата. Едва на седемнадесет, тя се влюбва в благородникът въпреки, че е прекарала само една вечер с него. Щом господарят ѝ разбира следва бой за наказание и с цел да убие бебето в утробата, но то оцелява. Майка ѝ губи почти изцяло зрението си, а лицето ѝ е обезобразено от белезите. След седмица, когато може отново да стъпва на краката си, бяга с помощта на още няколко момичета. Пише писмо на на бащата с надеждата, че ще получи помощ, но отговор така и не получава. Крие се месеци докато не ражда, а малко след това е заловена от господаря си. Бива подложена на рискова операция отнемайки ѝ възможността отново да зачене. Оставят ѝ бебето след като обещава да работи двойно повече и да е покорна. Кръщава момиченцето Фелин и дава целият си свят за нея.# bunny #
# bunny #
Ordinary
Ordinary

Posts : 1338
Join date : 2020-01-19

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum