Domus Тenebrarum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Navigation

Log in

I forgot my password

Latest topics
Who is online?
In total there are 22 users online :: 4 Registered, 0 Hidden and 18 Guests :: 2 Bots

# bunny #, Alexander H., Astreia Mafey, Zeth.

[ View the whole list ]


Most users ever online was 44 on Fri 4 Sep 2020 - 22:50

Лагерът

Go down

Лагерът      Empty Лагерът

Post by the destiny on Mon 30 Dec 2019 - 17:56


The Camp

лагерът за бойците

всяко момче с какъвто и да е вид потекло (освен обикновените хора без титли) бива изпратено в Лагера. обикновено подходящата възраст за тази цел е интервала 12-14, но се случва да се изпращат както и малко по-големи, така и по-малки. обучението протича спрямо правилата на Лагера. средностатистическото обучение протича около десетина години, но по-надарените момчетата и такива, които се борят за неща като ездачи, бродници, титлата Боец и божествени оръжия ранг 3, остават по-дълго. забранено е промъкването от Лагера независимо дали отвъд гранциите на Домът на Нощта или в посока Академията и считайте, че това се следи строго не просто от обучаващите ви, а и от всички лагерници. ежедневието на момчетата протича в постоянни тренировки на ума, тялото и духа, а зависи от заявените желания и на дарбата.

Лагерът е част от Домът на Нощта и отговаря за обучаването на младите бойци. приемат се само момчета и освен в посвещаването на бойните техники, биват учени и в развитието на способностите си. йерархията се измерва в рангове спрямо опитността на боецът.
освен като бойци, могат да бъдат избрани от боговете и като ездачи на вихри или зверове.

⤐ездачи на вихри (реещи се)  - умеят да яздат различните вихри енргии съществуващи света. например: сенчести вихри (умеят да пътуват чрез сенките. съответно светлината не им понася добре.), демонични вихри (пътуват чрез огъня или тъмната материя. изглеждат така сякаш образа им изплува сред тъмен пушек; обикновено са избухливи личностии, имат проблеми с гнева и владеенето му, импулсивни, страстни.), въздушни вихри (спокойни, и студени често личности. изглеждат по същия начин като демоничните вихри, но пушекът е бял до сив на цвят и обикновено е съпътстван с аромат на бриз и свежест. едни от най-бързите ездачи.)

⤐ездачи на зверове (укротители) - имат предназначено за тях същество, което са спечелили по един или друг начин. обикновено споделят специална връзка с даденото животно.

⤐ Начинаещи - имат умения с едно или две оръжия
⤐ Ранг 1 - имат умение с оръжия ранг 1
⤐ Ранг 2 - имат умения с повече от три оръжия ранг 2
⤐ Ранг 3 - имат умения с оръжия ранг 3
⤐ Рицар посветен на бог.

⤐ Тактици (много редки)
обикновено са даден ранг бойци, които са показали завидни способности в изготвянето на тактика.

⤐ Бродници - част от екипа на дадено кралството, което има за цел да изпълнява различни възложени им мисии.


⤐ стандартни оръжия - простички оръжия от типа на нож, лък, по-леките мечове и подобни.
⤐ ранг 1 оръжия - всички малко по-сложни, по-тежки, изскващи повече сила, гъвкавост и бързина оръжия. арбалети, брадв, чукове, камшици и подобни.
⤐ ранг 2 пръжия - различни видове оръдия, огнестрелни оръжия и такива притежаващ по-сложни механики за боравене с тях.
⤐ ранг 3 оръжия - божествени оръжия. обикновено притежават специални способности. божествените оръжия са специално предоставяни от боговете само и единствено за човекът, на който са дадени

Преди създаването на ездач се консултирайте с администратор.
the destiny
the destiny
The Destiny
The Destiny

Posts : 430
Join date : 2019-11-26

View user profile https://domus-tenebrarum.forumotion.eu

Back to top Go down

Лагерът      Empty Re: Лагерът

Post by the destiny on Sun 5 Jan 2020 - 22:44


The Camp

лагерът за бойците

за неспазване на правилата следват строги наказания от страна на ръководителите на Лагера. имайте предвид, че една част от тях са богове (очаквайте готовите им герой в най-скоро време) и сте доста наблюдавани. въпреки това, Лагера е пълен с млади момчета в най-опасната си възраст подходяща за бели и подобни, така че се очаква, че подобни прекрачвания на правилника ще има, но гледайте да не се окаже, че всеки втори лагерник си прави каквото си иска, а ръководителите нищо не знаят като пълни глупаци. освен това Лагерът е престижно място и дисциплината е на много високо ниво. за нарушване на правилника последствията може да са наистина сериозни, като спрямо провинението може да бъдете дори изгонени независимо колко титли носите преди името си. във връзка с титлите и благородническата кръв, йерархията в Лагера изглежда по следния начин:
- наследниците на крале почти винаги се измъкват с минимални наказания; отделя им се пълноценно време и дори някои имат слуги отредени да се грижат за нуждите им (ако героя ви ще има подобни слуги имайте предвид, че не са млади, красиви девойки, защото подобни красавици не се допускат в пределите на Лагера. в повечето случаи са по-скоро възрасни жени и мъже, подбрани специално, така че да ви служат, но отново - избрани са от Лагера. не са личната ви прислуга от домовете ви.) също така наследниците спят в уютни колибки приличащи на хижи и макар да имат малко място в тях, все пак си имат уединение.
- принцовете на кралските фамилии също имат удобството да им се разминава обикновено. Лагерът държи на тяхното обучение. нямат право на прислуга. но нямат привилегията да спят в уютните хижи, а всеки разполага с лична, малко по-широка палатка за тази цел.
- за всички останали правилата са безмислостни (особено за хората от простолюдието. смятайте че и за едно провинение биха могли да ви изгонят, така че е хубаво да са страшно внимателни и да не забравят, че голяма част от лагерниците не ги харесват заради произхода им, така че ще чакат удобен момент да се издъните). спят в стандартни палатки и нямат право на никакви слуги.

Правила на Лагера
- лагерниците трябва да участват в тренировките всеки ден
- никакво напускане на пределите на Лагера, освен когато това става по волята на някой от кралете или боговете
- лагерниците трябва да пазят личната си хигиена изрядна
- всяко проливане на чужда кръв извън тренировките ще бъде наказуема
- лагерниците носят отговорност да владеят дарбите си

the destiny
the destiny
The Destiny
The Destiny

Posts : 430
Join date : 2019-11-26

View user profile https://domus-tenebrarum.forumotion.eu

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum