Domus Тenebrarum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Navigation

Log in

I forgot my password

Latest topics
» Връщане на герой.
demnatio memoriae EmptyWed Aug 17, 2022 11:43 pm by the legend

» Atarah of Mer
demnatio memoriae EmptySat Aug 13, 2022 2:43 pm by the legend

» "I have to... I need to hurt you" - Kingsley V. Collymore
demnatio memoriae EmptyWed Mar 23, 2022 1:39 pm by the legend

» Запази лик
demnatio memoriae EmptyThu Feb 17, 2022 1:31 pm by the legend

» ЗРЕДИЯ || Самюел Денси - Благородник - 19 - Max Irons
demnatio memoriae EmptyFri Jan 28, 2022 10:57 pm by the legend

» 'You can't save everyone, though Gods know you try.'
demnatio memoriae EmptySun Dec 26, 2021 12:24 pm by the legend

» БОЖЕСТВО || Крея - Прокуден Нисш Бог - Бурите - Lea Seydoux
demnatio memoriae EmptyTue Dec 21, 2021 9:05 pm by the legend

» Narhemia Asaro - TAKEN
demnatio memoriae EmptySun Dec 19, 2021 9:30 pm by the legend

» БОЖЕСТВО || Арис (Терор) - Нисш Бог - Страхът - India Eisley
demnatio memoriae EmptySun Dec 19, 2021 9:00 pm by the legend

Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

[ View the whole list ]

Most users ever online was 341 on Thu Oct 24, 2024 8:11 am

demnatio memoriae

2 posters

Go down

demnatio memoriae Empty demnatio memoriae

Post by Blaze. Sun Apr 12, 2020 10:04 pm

Lighting matches just to swallow up the flame like me?

And all the people say
You can't wake up, this is not a dream
You're part of a machine, you are not a human being
With your face all made up, living on a screen
Low on self esteem, so you run on gasoline

Моля се на теб Богиньо на Живота. Светлината в нашите сърца и редът, който ни пази от покварите на хаоса. Смили се над съдбата ми, която сега е в твоите милосърдни ръце. Дай ми шанс да изкупя греховете, които залегнаха на сърцето ми и почерниха душата ми… - замълча за секунди и прехапа устни. – Страх свива сърцето ми от последиците на действията ми. Ще ги приема каквито и да са, но се моля, въпреки това. Ти си закрилница на народите ни, моля те в този свят ден, да бъдеш и моя.

Шестнадесетгодишното момче бавно се изправи от студения под и най-накрая легна в бедната си постеля. Дори не беше нужно да затваря очи, за да могат ужасяващите спомени да се явят пред него в мракът на килията. Изпълнените със страх очи на Лео, който се опитваше да се предпази от разрушителната природа на най-малкият си брат. Ревност, омраза и гняв… Толкова бяха обсебили и изпълнили умът на Блейз, че той не можеше да диша. Пренебрежението и болезнената липса на внимание тровеха съзнанието му. Като най-малкият син от фамилията и с то с тази драстична разлика никой не забелязваше паденията или постиженията му колкото и минимални да бяха те. Очите бяха фокусирани върху братята му, които бяха подготвяни за велики дела. Кралят и Боецът на Итиус щяха да бъдат главните и управляващи лидери на тяхното общество, а най-малкото дете… Той можеше да прави каквото иска стига да не се изпречва на пътят на великите им дела.
Сърцето на Блейз беше свито от това, което беше направил. Думите на вече възрастните му майка и баща бяха, като стрели и караха цялото му същество да кърви от срам, безсилие и тъга. Дори нямаше сили да погледне брат си, когато той помоли за милост от негово име… Последните му спомени бяха за страхът му. Нямаше да спи и тази нощ, дори когато на сутринта трябваше да мине изпитанията на Богове, надявайки се да влезе в лагера, като обикновен човек без титли и почести… Така беше най-добре.

*** 16 години по-късно ***

Блейз от Итиус. Това беше названието, което носеше. Дори родното му място вече не споменаваха, освен ако не се налагаше. Всички стари документи свързани с неговото потекло бяха затрити. Той съществуваше единствено след идването си в лагера. Останалото не беше от значение. Трябваше само единствено с това да бъде помнен. Така беше най-добре.
Блейз не беше нищо повече от поредният боец, който някой ден ще напусне лагера и ще отиде да се сражава за поредното кралство, докато не умре. Такава беше отредената му съдба. Дори и някое малка част от съществото му да се осмеляваше да поиска повече той потискаше това желание. Нямаше право да желае повече отколкото му беше дадено. Беше оставил съжалението и срамът си настрана и не им позволяваше вече да бъдат товар, но не смееше и да си помисли някога за изкупление, знаейки че не го заслужава. Нима се беше променил за да е възможно това? Не знаеше… Не искаше да мисли за това. Знаеше единствено кой е сега в този единствен момент.
Мъж със силна воля и любов към това, което правеше. Тренировките и малкото му близки връзки в лагера бяха всичко, което имаше и на което държеше. Рядко искаше нещо, но когато решеше, че го заслужава не се спираше пред нищо. В него все пак още се криеше тази борбеност. Не се издигаш в лагера с малодушие. Твърдостта и хладността на характера му често бяха достатъчно плашещи сами по себе си за да откажат противниците му. А къде ли лежеше лоялността на Блейз в момента? Въпрос очакващ своя отговор.

Max Riemelt |  Blaze from Itios | 32 | Ordinary People | Organic Manipulation

Историята е обсъдена със всички споменати лица.
Ако може да смените името ми на Blaze. /с точката/
Blaze.
Blaze.
Ordinary
Ordinary

Back to top Go down

demnatio memoriae Empty Re: demnatio memoriae

Post by the legend Sun Apr 12, 2020 10:10 pm

Accepted

добре дошъл в дома на нощта!

покровителят ти е Фос.
екипът на domus tenebrarum ти пожелава много весели мигове сред нас и приятно писане

the legend
the legend
The Legend
The Legend

Back to top Go down

Back to top