Navigation
Log in
Latest topics
Who is online?
In total there are 41 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 41 Guests None
Most users ever online was 341 on Thu Oct 24, 2024 8:11 am
Lennox Walton
2 posters
Domus Тenebrarum :: Герои :: Създаване
Page 1 of 1
Lennox Walton
- Той е тъпо копеле, не разбирам какво трябва още да му обсъждаме. Заради него и неговата Алина сме в това положение.
- Аалия ...
- Алина, Аалия, така като ме гледаш, мислиш ли, че ме интересува?
- Пак ли си пил, Ленокс?
- ИЗЛЕЗ! - имам нужда от отговор на следния въпрос: защо когато кажа, че искам да остана сам с мислите си и виното си, винаги се появява някой, отнякъде, който иска да ми наруши единствения останал мир?
Общуването с мен не е много лесно, а точно в тези моменти на необходимо усамотение, направо е непоносимо, невъзможно и абсолютно безсмислено. Защо не нужно да изразяваме вербално желанията си, когато не се приемат на сериозно.
- Мога ли да знам какво правиш още тук, майко? - последната дума изричам с презрение.
Смятам я за толкова виновна, колкото виновен е и Хейдън. Не разбирам кому бе нужен целия този цирк. Ако знаех, че така ще се наредят нещата, щях да убия брат си, докато имах тази възможност, но не. Аз просто подминах лудостта му, защото не ме интересуваше. Сега също не интересува, но последиците от нея - те много!
- Ленокс ...
- Ленокс, Ленокс, Ленокс!? Какво, Ленокс? Пиенето ли ми е най-големият проблем отново. Какво се случи с перфектното ти синче? Хвана си пътя, но преди това се постара да хвърли такова черно петно над името ни, което поколения наред няма да могат да поправят, за да се задява с някаква прокудена.
Шамарът не закъсня. Не смей да говориш така с мен,Ленокс! Сигурен съм, че това щеше да каже, ако не бях спрял притока й на въздух с едно махване на ръката. Не бях особено адекватен в онзи момент, но достатъчно, за да се върна в креслото с прокъсана тапицерия. Допих съдържанието в чашата си, докато наблюдавах собствената си майка как се гърчи на пода. Беше ми писнало от глупостите на всички. Затова просто щях да ги убия един по един, за да се приключи със сагата по-бързо.
Признавам, целта ми не беше да я убивам. Не и в началото. После обаче в очите ми проблеснаха звездици и вече не можех да спра.
Виното свърши ... ех ...
Lennox Walton
24
Ordinary
Air manipulation
Luke Baines
- Аалия ...
- Алина, Аалия, така като ме гледаш, мислиш ли, че ме интересува?
- Пак ли си пил, Ленокс?
- ИЗЛЕЗ! - имам нужда от отговор на следния въпрос: защо когато кажа, че искам да остана сам с мислите си и виното си, винаги се появява някой, отнякъде, който иска да ми наруши единствения останал мир?
Общуването с мен не е много лесно, а точно в тези моменти на необходимо усамотение, направо е непоносимо, невъзможно и абсолютно безсмислено. Защо не нужно да изразяваме вербално желанията си, когато не се приемат на сериозно.
- Мога ли да знам какво правиш още тук, майко? - последната дума изричам с презрение.
Смятам я за толкова виновна, колкото виновен е и Хейдън. Не разбирам кому бе нужен целия този цирк. Ако знаех, че така ще се наредят нещата, щях да убия брат си, докато имах тази възможност, но не. Аз просто подминах лудостта му, защото не ме интересуваше. Сега също не интересува, но последиците от нея - те много!
- Ленокс ...
- Ленокс, Ленокс, Ленокс!? Какво, Ленокс? Пиенето ли ми е най-големият проблем отново. Какво се случи с перфектното ти синче? Хвана си пътя, но преди това се постара да хвърли такова черно петно над името ни, което поколения наред няма да могат да поправят, за да се задява с някаква прокудена.
Шамарът не закъсня. Не смей да говориш така с мен,
Признавам, целта ми не беше да я убивам. Не и в началото. После обаче в очите ми проблеснаха звездици и вече не можех да спра.
Виното свърши ... ех ...
Lennox Walton
24
Ordinary
Air manipulation
Luke Baines
lennox- Ordinary
Re: Lennox Walton
Accepted | добре дошъл в дома на нощта! |
Покровител - Розет.
екипът на domus tenebrarum ти пожелава много весели мигове сред нас и приятно писане
екипът на domus tenebrarum ти пожелава много весели мигове сред нас и приятно писане
the legend- The Legend
Domus Тenebrarum :: Герои :: Създаване
Page 1 of 1