None
Most users ever online was 341 on Thu Oct 24, 2024 8:11 am
atherol x kharani
Domus Тenebrarum :: Герои :: Създаване
atherol x kharani
Atherol
of The Promised Lands
32 + Abel Tesfaye a.k.a The Weeknd
Избягвам сушата. Не мога да запазя равновесие, вие ми се свят и ми се повръща. Освен в случаите, когато целта е да открием съкровището. Тогава ми няма нищо и съм изключително свеж. Но дори тогава твърдата земя под краката ми, ме кара да се чувствам изключително особено. Предпочитам да кръстосвам моретата и да се бия. Да проливам кръв ми е едно от любимите занимания. Винаги съм трезвен и ако някой ви каже, че съм близвал и капка ром, да знаете, че ви лъже - аз никога не пия.
Баща ми е бил част от Бандитите. На кораб съм, откакто се помня. Родил съм се посред буря и баща ми казваше, че съм пищял по-силно и от звукът на светкавица - искал е аз да спра да рева повече, отколкото да се укроти морето.
Аз съм изключително сериозен и честен мъж. Ще си наруша дадената дума няколко пъти - особено става ли дума за сделка с неприятел - ще забия нож в гърба толкова бързо, че да няма време новината за проклетията ми да се разпространи.
Kharani
of The Promised Lands
28 + Amala Ratna Zandile Dlamini a.k.a Doja Cat
Харани, за мен е чест да служа на теб и да съм част от екипажа ти. Трябваше да стана капитан на кораба на баща ми, но нямах никакъв късмет - друг зае мястото ми и ме изхвърли в морето, но аз не се удавих, оцелях! Защото ти беше там, за да ми подадеш ръка. До ден днешен се кълна в любовта ми към теб, че ще намеря този мерзавец и ще го убия!
Но сега говорим за теб! Красива си. Но хъсът ти и начинът, по който променяш изражението на лицето си, когато си ядосана (24/7) ме привличат още повече. Стоя отстрани и ти се радвам колко си прекрасна, докато крещиш на глупавите роби да се размърдат. Не съм се качвал досега на летящ кораб, но заради теб ще отида и в кралствата да живея макар и само да обичам златото им! Натам и отиват онези, които оцеляха от последната ни успешно изпълнена мисия.
Не знам как можем да похитим цял кораб, но не можем да си издействаме да си имаш кракен?! Време е да я свършим и тази работа! Ще се погрижа - и аз нещо да свърша.
atherol- bandits
Re: atherol x kharani
Accepted | добре дошъл в дома на нощта! |
екипът на domus tenebrarum ви пожелава много весели мигове сред нас и приятно писане
the legend- The Legend
Domus Тenebrarum :: Герои :: Създаване
Wed Aug 17, 2022 11:43 pm by the legend
» Atarah of Mer
Sat Aug 13, 2022 2:43 pm by the legend
» "I have to... I need to hurt you" - Kingsley V. Collymore
Wed Mar 23, 2022 1:39 pm by the legend
» Запази лик
Thu Feb 17, 2022 1:31 pm by the legend
» ЗРЕДИЯ || Самюел Денси - Благородник - 19 - Max Irons
Fri Jan 28, 2022 10:57 pm by the legend
» 'You can't save everyone, though Gods know you try.'